Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Mit kell tennem, ha el szeretném kezdeni használni a programot?

Töltse le a honlapunkról a bemutató változatot, amely egy hónapig 5 munkaállomáson biztosítja az összes funkció korlátlan használatát. Ehhez mindössze a licenc szerződés elfogadását és néhány adat megadását kérjük a regisztráció során. Ha szoftverünk megfelelőnek bizonyul, akkor a licenc megvásárlása után kapott regisztrációs kóddal a demó verzió "élesíthető", tehát a demóidőszak alatt a rendszerben rögzített adatok megmaradnak, nem vesznek el.

Ha bármilyen kérdése van, írjon e-mailt az info__kukac__actualugyvitel__pont__hu címre, vagy hívjon minket a (+36-1) 302-8888 központi számunkon!

Telephelyünkön rendszeresen szervezünk termékbemutatót, szívesen látjuk Önt és munkatársait is egy előre egyeztetett időpontban.