Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Program "hirtelen leállással" kilép - mit tegyek?

 • GDIProcessHandleQuota értékének növelése a regisztrációs adatbázisban:

A program esetlegesen előforduló hirtelen leállásának oka a Windows ablakkezelésének hátterében van, ami megoldható az alábbi beállítás értékének növelésével.

Minden ACTUAL-t használó gépen a Registry-ben meg kellene növelni a GDI értéket (a maximális érték=65.536, de ez függ az adott gép memóriájától).

Indítsuk el a Windows-ban a Regedit.exe programot (Beállításszerkesztő), majd a megjelenő ablakban keressük meg az alábbi kulcsot és módosítsuk az értékét.

gdi2
GDI

Pl. 50.000 –re a következő módon kell beállítani:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows\GDIProcessHandleQuota (50.000)

illetve 64 bites rendszereken még az alábbi helyen is:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows\GDIProcessHandleQuota (50.000)

Fontos, hogy az értéket decimális formában adjuk meg!

GDI érték beállítása

A beállítások elvégzése után a számítógép újraindítására van szükség a módosítások érvénybe lépéséhez.

 • Ezen kívül célszerű beállítani a Windows7 kompatibilis módot, az alábbi programok esetén:
  • KrLogin.exe
  • KrKereskedelem.exe
  • KrWeb.exe
Windows7 kompatibilis mód beállítása
 • Amennyiben a "hirtelen leállás" az adatok táblázatba történő betöltésekor jelentkezik, akkor az alábbiakat javasoljuk még a probléma elkerülése érdekében:
  • A kereső ablakokban a "Maximális találat" értékét ne állítsuk 100-200 értéknél nagyobbra. Inkább használjunk szűrési feltételeket, hogy tényleg csak annyi sor jelenjen meg, amennyire szükségünk van.
  • A táblázatokban célszerű a megjelenő oszlopok számát csökkenteni, azaz csak annyi oszlopot tegyünk láthatóvá, amennyire feltétlenül szükségünk van

Amennyiben segítségre van szüksége a beállításokhoz, IT szakértő kollégáinktól kérhet segítséget a +36-1-302-8888-as telefonszámon, a 15 és 25 mellékeken.