Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Vevői megrendelésre befoglalt terméket más ügyfél részére hogyan adhatok el?

Javasolt ilyen esetben a Rendelés összesítő használata.

A Rendelés összesítő képernyőt előhívva, az érintett vevői rendelést - illetve többsoros rendelés esetén csak az érintett tétel sort - kipipálva, az egér jobb gombjával a kijelölt tételre kell kattintani,és a Kijelölt vevői rendelés sorok fázisainak kifuttatása funkciót választani.

Ezzel a rendelés (illetve az adott tétel) újra Feldolgozandó (piros) jelölést kap, és a felszabadított raktárkészlet befoglalható vagy eladható a másik ügyfélnek.

Fontos, hogy csak a felszabadítani kívánt tétel (rendelés) legyen kijelölve, mivel a funkció az összes kijelölt tételen (rendelésen) elvégzi a foglalások törlését.