Elavult, nem támogatott böngésző

Az ön böngészője elavult, már nem támogatott a készítője által, így biztonsági problémát jelent a használata, illetve a honlap megjelenítéséhez szükséges eszközök és technológiák sem támogatottak benne megfelelően. Ezek miatt honlapunk nem támogatja ezt a böngészőt.

Kérjük, használjon helyette modern, folyamatosan karbantartott, támogatott böngészőt - néhány példa: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Vivaldi.

Gyártás

35 000 Ft 24 500 Ft

A gyártási, szerelési tevékenységet folytató cégek kétféle gyártási modul közül is választhatnak. A gyártás alapmodul (egyszerű gyártás) azoknak a cégeknek kínál megoldást, akiknek nincs szüksége az összetettebb gyártási folyamatkövetésre, viszont végeznek összeszerelést, azaz különböző alapanyagokból végtermék előállítást.

Az egyszerű gyártási (szerelési) folyamat lényege, hogy a gyártási bizonylaton rögzített késztermék (szerelvény) legyártását (összeszerelését) szimulálja készletmozgások alapján. A késztermék receptúrájában meghatározott összetételben és mennyiségben az alapanyagok készlete lecsökken az alapanyag raktárban, míg a legyártott termék (késztermék, szerelvény) készletmennyisége megnövekszik. A gyártási folyamat végén lehetőség van korrekció (selejt, hulladék) rögzítésére is készleteink pontos nyilvántartása érdekében.

Amennyiben egyedi azonosító modult is használunk, az egyedi azonosítóval rendelkező termékek esetén a tranzakciók alapján az egyedi azonosítók kezelése is megtörténik.

Videó megtekinthető itt.


Mi szükséges a(z) Gyártás működéséhez?

A(z) Gyártás nem használható a következő modulok nélkül:

Mihez szükséges a(z) Gyártás?

A(z) Gyártás nélkül nem használhatók a következő modulok:

Mi ajánlott a(z) Gyártás használatához?

A következő modulok nem feltétlenül szükségesek a(z) Gyártás működéséhez, de a teljes funkcionalitás kihasználásához ajánlott a meglétük: