IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
KRONET Internet

Gyártás

A gyártási, szerelési tevékenységet folytató cégek kétféle gyártási modul közül is választhatnak. A gyártás alapmodul (egyszerű gyártás) azoknak a cégeknek kínál megoldást, akiknek nincs szüksége az összetettebb gyártási folyamatkövetésre, viszont végeznek összeszerelést, azaz különböző alapanyagokból végtermék előállítást.

Az egyszerű gyártási (szerelési) folyamat lényege, hogy a gyártási bizonylaton rögzített késztermék (szerelvény) legyártását (összeszerelését) szimulálja készletmozgások alapján. A késztermék receptúrájában meghatározott összetételben és mennyiségben az alapanyagok készlete lecsökken az alapanyag raktárban, míg a legyártott termék (késztermék, szerelvény) készletmennyisége megnövekszik. A gyártási folyamat végén lehetőség van korrekció (selejt, hulladék) rögzítésére is készleteink pontos nyilvántartása érdekében.

Amennyiben egyedi azonosító modult is használunk, az egyedi azonosítóval rendelkező termékek esetén a tranzakciók alapján az egyedi azonosítók kezelése is megtörténik.


Mi szükséges a Gyártás működéséhez?

A Gyártás nem használható a következő modulok nélkül:

Mihez szükséges a Gyártás?

A Gyártás nélkül nem használhatók a következő modulok:

Mi ajánlott a Gyártás használatához?

A következő modulok nem feltétlenül szükségesek a Gyártás működéséhez, de a teljes funkcionalitás kihasználásához ajánlott a meglétük: